Răucești, Neamț

422 DC6, Strada Plopilor, 617370

Cereri oferta

office@prelast.ro

Furtun pentru petrol si uleiuri

Echipa dedicata clienților și activitatilor industriale

Echipa noastră de experți este specializată în a oferi soluții personalizate pentru nevoile industriale complexe ale clienților noștri. Cu un angajament profund față de calitate și inovație, ne asigurăm că fiecare proiect este gestionat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Protectia mediului

Ne angajăm să minimizăm impactul asupra mediului prin practici sustenabile și materiale eco-friendly. Protejarea mediului este o prioritate pentru noi.

Sistem de control al calității

mplementăm un sistem riguros de control al calității pentru a asigura că fiecare produs îndeplinește standardele noastre înalte de performanță și durabilitate.

Personal profesionist

Echipa noastră de profesioniști este instruită și dedicată, asigurându-se că fiecare produs este realizat la cele mai înalte standarde.

100% Satisfacție garantata

Oferim o garanție de 100% satisfacție pentru a asigura că fiecare client este complet mulțumit de serviciile și produsele noastre.

Furtun pentru petrol si uleiuri

Furtun pentru Petrol și Uleiuri: Soluții de Înaltă Calitate și Rezistență

Furtunurile din cauciuc pentru produse petroliere sunt esențiale în industria petrolieră și în aplicații unde se manevrează uleiuri și carburanți. Aceste furtunuri sunt proiectate pentru a rezista la condiții extreme și pentru a asigura un transport sigur și eficient.

Caracteristici Tehnice

Material

  • Stratul Interior și Exterior: Realizat din cauciuc NBR, cunoscut pentru rezistența sa la uleiuri și carburanți.
  • Stratul Intermediar: Panză cauciucată sau spirală metalică, în funcție de necesitățile de refulare sau aspirație.

 

Specificații

  • Presiunea de Lucru: Până la 10 bari.
  • Diametre Disponibile: De la 8 mm până la 100 mm.
  • Temperatura de Lucru: De la -30°C până la +60°C.
  • Armătura: Textilă
  • Înveliș: NBR, negru, neted sau cu amprentă panzată, rezistent la factori atmosferici.

Aplicații

Furtun Flexibil și Ușor

Datorită designului său, acest furtun este extrem de flexibil și ușor, făcându-l ideal pentru fluxurile de petrol și alți carburanți pentru motor.

Generalitati

Furtunurile din cauciuc pentru produse petroliere oferă o soluție robustă și fiabilă pentru transportul de petrol și uleiuri. Cu o gamă largă de specificații tehnice și o rezistență deosebită la condiții extreme, aceste furtunuri sunt o alegere excelentă pentru orice aplicație industrială.