Răucești, Neamț

422 DC6, Strada Plopilor, 617370

Cereri oferta

office@prelast.ro

Placi tehnice din cauciuc

Echipa dedicata clienților și activitatilor industriale

Echipa noastră de experți este specializată în a oferi soluții personalizate pentru nevoile industriale complexe ale clienților noștri. Cu un angajament profund față de calitate și inovație, ne asigurăm că fiecare proiect este gestionat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Protectia mediului

Ne angajăm să minimizăm impactul asupra mediului prin practici sustenabile și materiale eco-friendly. Protejarea mediului este o prioritate pentru noi.

Sistem de control al calității

mplementăm un sistem riguros de control al calității pentru a asigura că fiecare produs îndeplinește standardele noastre înalte de performanță și durabilitate.

Personal profesionist

Echipa noastră de profesioniști este instruită și dedicată, asigurându-se că fiecare produs este realizat la cele mai înalte standarde.

100% Satisfacție garantata

Oferim o garanție de 100% satisfacție pentru a asigura că fiecare client este complet mulțumit de serviciile și produsele noastre.

Placi tehnice din cauciuc

Placi tehnice de cauciuc

Plăcile tehnice din cauciuc sunt un material versatil cu o gamă largă de aplicații în diverse industrii. De la protecția utilajelor industriale până la confecționarea garniturilor stantate, aceste plăci sunt esențiale pentru numeroase procese tehnice.

 

Tipuri de placi tehnice din cauciuc

Plăcile tehnice din cauciuc pot fi fabricate din diverse tipuri de cauciuc, fiecare cu proprietăți specifice:

Placi tehnice din cauciuc - Duritate si culori

Duritatea acestor placi din cauciuc variază între 8 și 90 Sh, oferind o flexibilitate considerabilă în alegerea materialului potrivit pentru aplicația dvs. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate mare de culori.

Normativ de Calitate

Conform normativului de calitate STAS 11419-80, plăcile tehnice din cauciuc trebuie să îndeplinească anumite standarde pentru a asigura eficiența și durabilitatea lor.

Caracteristici Tehnice

Utilizări Comune

Confecționarea Garniturilor Stantate

Plăcile tehnice din cauciuc sunt adesea folosite în confecționarea garniturilor stantate, care sunt esențiale pentru etanșarea și izolarea diverselor componente mecanice.

Placarea Halelor

În mediile industriale, aceste plăci sunt folosite pentru placarea halelor, oferind o protecție suplimentară împotriva uzurii și deteriorării.

Protecția Utilajelor Industriale

Aceste plăci pot fi folosite pentru a proteja utilajele industriale de impactul și uzura cauzate de funcționarea continuă.

Aplicații Specifice

  • Pardoseli: Pot fi utilizate ca pardoseli în zonele industriale pentru a oferi o suprafață antiderapantă.
  • Apa-Canal: Sunt folosite în confecționarea garniturilor pentru sistemele de apă și canalizare.