Răucești, Neamț

422 DC6, Strada Plopilor, 617370

Cereri oferta

office@prelast.ro

Tuburi din cauciuc

Echipa dedicata clienților și activitatilor industriale

Echipa noastră de experți este specializată în a oferi soluții personalizate pentru nevoile industriale complexe ale clienților noștri. Cu un angajament profund față de calitate și inovație, ne asigurăm că fiecare proiect este gestionat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Protectia mediului

Ne angajăm să minimizăm impactul asupra mediului prin practici sustenabile și materiale eco-friendly. Protejarea mediului este o prioritate pentru noi.

Sistem de control al calității

mplementăm un sistem riguros de control al calității pentru a asigura că fiecare produs îndeplinește standardele noastre înalte de performanță și durabilitate.

Personal profesionist

Echipa noastră de profesioniști este instruită și dedicată, asigurându-se că fiecare produs este realizat la cele mai înalte standarde.

100% Satisfacție garantata

Oferim o garanție de 100% satisfacție pentru a asigura că fiecare client este complet mulțumit de serviciile și produsele noastre.

Tuburi din cauciuc

Tuburi din Cauciuc: Soluții de Protecție și Flexibilitate

Tuburile din cauciuc sunt esențiale într-o varietate de aplicații industriale și civile. De la protejarea conductorilor electrici până la rezistența la medii corozive, aceste tuburi oferă o gamă largă de beneficii.

Caracteristici Tehnice

Material

  • Stratul Interior și Exterior: Realizat din cauciuc SBR, cunoscut pentru durabilitate și flexibilitate.
  • Stratul Intermediar: Panză cauciucată sau spirală metalică, în funcție de tipul de aplicare.

Specificații

  • Presiunea de Lucru: Până la 10 bari.
  • Diametre Disponibile: De la 8 mm până la 150 mm.
  • Temperatura de Lucru: Până la +80°C.

Utilizări Diverse

Protecția Conductorilor Electrici

Tuburile din cauciuc sunt ideale pentru protejarea conductorilor electrici cu tensiuni de până la 660V în construcții civile și industriale.

Rezistență la Medii Corozive

Datorită materialului din care sunt făcute, tuburile din cauciuc sunt rezistente la medii corozive, cum ar fi var, ciment și ipsos.